De verborgen functie van de auto-afstandsbediening.

- 2021-10-20-

1. Help-functie
Er is meestal een claxonpatroon op de autosleutel. Veel mensen weten niet wat deze functie doet. In feite heeft het meerdere functies. De eerste is de helpfunctie. Als u merkt dat iemand uw voertuig vernielt. U kunt op dit moment op deze knop drukken. Stuur een alarmsignaal. Als je een slecht persoon vindt, kun je ook op deze knop drukken om de politie te bellen voor hulp, waardoor je met succes hulp kunt krijgen van anderen om je heen. Soms kan het levens redden en verwondingen door ongevallen verminderen.

2. Schakel de autoruiten uit na het uitschakelen
Na het stoppen van de auto en het afzetten van de motor, ontdekte ik dat de ramen waren vergeten te sluiten. Veel chauffeurs weten alleen de ramen opnieuw aan te steken en te sluiten. Veel modellen kunnen de ramen zelfs sluiten door de sluitknop op de transpondersleutel ingedrukt te houden! Indien uw voertuig deze functie niet heeft, kunt u natuurlijk een automatische lifter installeren, wat ook kan worden gerealiseerd door de afstandsbediening van de autosleutel.

3. Zoek een auto op de parkeerplaats
Zoek auto-functie Als uw auto op de parkeerplaats staat en u kunt de parkeerplaats een tijdje niet vinden, kunt u op deze claxonachtige knop of de vergrendelknop drukken om het geluid van de auto duidelijk te horen. Zo vind je de auto sneller terug.

4. Open automatisch de kofferbak
Op de transpondersleutel van de auto zit een knop om de kofferbak te openen. Druk lang op de ontgrendelknop voor de kofferbak (dubbelklik in sommige auto's), de kofferbak springt automatisch omhoog! Heb je grote of kleine bagage in je hand, druk dan lichtjes op de autosleutel en de kofferbak springt open, erg handig! Er is ook een bijzondere situatie. Wees niet bang voor 10.000, maar voor het geval je een auto tegenkomt die in het water valt, een auto-ongeluk, en de deur kan niet worden geopend, kun je op deze knop drukken om de kofferbak te openen om te ontsnappen.

5. Open het raam op afstand
Deze functie is vooral praktisch in de zomer. Het kan warmte afgeven aan de auto die is blootgesteld aan de hete zon voordat hij in de auto stapt! Kom je autosleutel proberen, houd de ontgrendelknop een paar seconden ingedrukt, gaan alle 4 de ramen open?

6. Open alleen de cabinedeur

In sommige auto's kunt u de deur van de cabine openen door op de transpondersleutel te drukken om de deur te openen; door er twee keer op te drukken, gaan alle 4 de deuren open. Specifiek, als uw auto een dergelijke functie heeft, kunt u de 4S-winkel raadplegen; zo ja, ga naar de instellingen en roep de functie op.